top of page

SJUSJØEN

- NORGES SKI- OG SYKKELDESTINASJON

VINTER PÅ SJUSJØEN

SOMMER PÅ SJUSJØEN

Sjusjøen  er kjent som norges beste langrennsdestinasjon med sitt enorme løypenett med perfekte preparerte løyper. Sjusjøen kan også by på gode alpinmuligheter og et bredt spekter av aktiviteter som hundekjøring, kiting, kanefart m.m.  Her er det noe for alle!

Ved innkjøringen til campingplassen og midt i birkebeinerløypa ligger Sjusjøen langrennsarena. Dette er sentralt for Birkebeinerrennet og start for halvbirken og ungdomsbirken.


Hold deg oppdatert på løypekjøringer via skisporet.no.

På sommerstid finner du et bredt nettverk av stier og fjellveier i fantastiske omgivelser. Her er muligheten mange for flotte fotturer, men også  unike sykkelmuligheter for alle nivåer. Med Sjusjøtunet som utgangspunkt har du lett tilgang til 5 topper rundt Sjusjøen: Snørville, Mostfjell, Sollifjell, Natrudstilen og Lunkefjell. For de ekstra vågale tilbyr Sjusjøen skisenter downhillsykling i Sjusjøen Mountain Bike Park. Gratis stikart får du hos Sport1.

Sjusjøen tilbyr også gode jakt- og fiskemuligheter, aktiviteter som riding, motbakkeløp m.m.. Hvis du ikke klarer å legge skiene helt på hylla for sommere finner du kunstsnøløype i Natrudstilen, som er populær blant både eliten og supermosjonister.

Lillehammer ligger 20min unna, for mer inforamsjon om aktiviteter i Lillehammerområdet besøk lillehammer.com.

Sjusjøen tilbyr fantastisk turmuligheter både på ski og barmark, samt et bredt utvalg av andre aktiviteter. Besøk Destinasjon Sjusjøen sin hjemmeside for mer info om aktiviteter og arrangementer under ditt besøk: visitsjusjoen.no

bottom of page